50 000. návštěvník webu

12 Lis

A vítězem se stává… And the winner is…

HONZA ŠIGUT

Jako první mi mejl v čase 11:08 přišel od našeho béčkaře Honzy Šiguta, druhy mejl byl v tomtéž čase od Kovalíka a 11:12 svůj Print Screen poslal Pavel Kusý, leč vítěz může být jen jeden a Honza se může těšit na svou cenu. Gratulujeme!

Náš web byl oficiálně spuštěn 16. dubna 2007 a po 577 dnech jej navšítilo padesát ticíc lidí, což odpovídá zhruba celým Karlovým Varům nebo Teplicím 🙂 Průměrná návštěvnost je tedy téměř 87 lidí za den, rekordní byla 7.7.2008 – 392 návštěvníků.
Děkuji všem, kteří se na tvorbě webu podílejí, dodávají podklady, děkuji všem, že nás čtete a prohlížíte si fotky a videa, děkuji i autorům komentářů a přispivatelům do diskuze.
Takže teď už jen zbývá pomalu rozjet soutěž o jubilejního stotisícího návštěvníka 🙂

16 odpovědí na “50 000. návštěvník webu

  1. Hezký!! diky,Našemu webu gratuluju k tolika navštěvníkům všem co ho navštěvují a hlavně všem co se o něj starají a přeju mnoho zdaru a navševnost co největší!!!

  2. Já to nestihl hlad je hlad ,byl jsem na obědě.Ale Honza se v sobotu s náma určitě rozdělí.

  3. No snad jo, ale přiště musi byt soutěž s věčím obsahem(L) výhry ,protože je nas na děleni hodně:):) (přiště na to brat ohled!!!!) :):)

  4. OK Honzíku, my už si tak pomalu zvykáme, že všechno vyhraješ Ty 🙂 Další soutěž necháme na Tobě, normálně si určíš, co chceš vyhrát. 🙂

  5. Tak se honzo neupejpej, sáhni doma do zásob a dones v sobotu nějakou větší litráž na oslavu vítězství.

  6. Honzík už mi slíbil, že se bratrsky rozdělí hned v sms, kterou mi odeslal poté co jsem mu gratuloval 🙂 Byl to tuhý boj, ale vítěz může být jen jeden. Na našich stránkách tím dosud jediným výhercem všech soutěží je právě Honzík – takže komu čest tomu čest 🙂 🙂

  7. Kovalík to prohrál o prsa etiopské vytrvalkyně, ale já, jakožto Dr. Talíř, zástupce státního dozoru a loterijní komise, můžu potvrdit, že vše proběhlo podle regulí a losovaná čísla jsou platná 🙂

  8. No ale všecko zase ne, no ja si řeknu a nahodou nevyhraju a co potom,no jo ale bylo to těsne kovaliku snad přiště vyhraje někdo jiny :):):)

  9. Vzdávám se tímto možnosti odvolání 🙂 nebudu žádat komisi o přezkoumání, výsledky i vítěze uznávám 🙂 🙂

  10. No počkej Kovaliku ty si psal, že bys chtěl štamprlu, a ne hned pul flašky§

  11. Však já nemyslel rozdělit se jenom se mnou… Na tu jednu flašku je nás až moc 🙂

  12. No ja vim( ja jen že bratrske děleni byva věčinou pul napul)a pravě to je dobra soutěž ale fakt ne tu jednu nas je moc snad to nějak vyjde no:):)

  13. A kde na tom PrintScreenu je ten čas??? Kurňa, že bych ten protest k té komisi přece jenom podal??? 🙂 🙂 🙂

  14. No ja sem se dival tak na Print Screenu byl čas s monitoru jak je lišta tak sem to nepovažoval za nutne tam ho zas ptat(no ještě abys protestoval)

Komentáře nejsou povoleny.