Volejbal v Metylovicích

29 Bře

V sobotu 28.3.2009 se odehrály v místní tělocvičně dva volejbalové zápasy, ve kterém se utkaly metylovské juniorky s týmy Palkovic a Bašky. Nebudu Vám zde popisovat, jak jim to šlo, či kdo hrál dobře nebo špatně, protože nejsem expertem na tento pěkný sport. Holky vyhrály oba zápasy. V prvním utkání s Palkovicemi mi místy připadalo, že se naše borky nudí. A asi proto si to sem tam samy komplikovaly. Líbilo se mi na nich, že i když některé míče zkazily, úsměv z jejich tváři nezmizel. Tuto vlastnost bych doporučoval některým fotbalistům naší obce, že Otakare. 🙂 Co se mi nelíbilo, je divácká návštěva. Chápu, že v sobotu dopoledne každý vaří, peče, smaží, ale hrát pro 3 diváky je poněkud zvláštní. Myslím si, že holky by si zasloužily povzbuzení, potlesk atd. Tak zde aspoň přinášíme pár fotek … a ohlasy po utkání. Zeptal jsem se holek, jak se jim hrálo, přibral jsem i trenéra a pana rozhodčího.

Marián Ištvanech (profi rozhodčí): Pískalo se mi výborně, akorát je to hrozně dlouhé, už jsem unavený a půjdu spát.

Hanka Praussová (blokařka, kapitánka): Nebylo to dneska špatné. Ty to natáčíš? Žádný rozhovor nebude, neposkytuji žádné rozhovory. Nevím proč.

Jana Kusá (nahrávačka): Jo, hrálo se mi dobře.

Denisa Ryšková (blokařka se smrtícím podáním): Já normálně hraji na smeči, ale dneska jsem hrála bloky, tak to bylo strašné.

Pavel Suchan (trenér domácích reprezentantek): Děvčata podala fantastický výkon, stmelila se jako celek a působila kompaktním dojmem. Chvílemi se nedařilo, ale kvalita soupeřů to vykompenzovala.

Více fotek naleznete ZDE.

5 odpovědí na “Volejbal v Metylovicích

  1. jestli odejde 5 klíčových hráčů, tak budu uvažovat o tom, že pujdu jinde. Toto jsi zapoměl napsat…

Komentáře nejsou povoleny.