Víkend 4.7. – 7.7.

11 Čvc

Hvězdy prodlouženého víkendu jsem nakonec dal dokupy. 🙂

Bylo to sice obtížné, ale snad se nebudete zlobit když vyzdvihnu následující výkony.

Jednoznačné jsou naše ŽENY! Prodloužený víkend a hned třikrát na bedně. (2. místo ve Staré Vsi, 2. místo v Metylovicích a 3. místo v Trojanovicích) Pěkná úroda.

Zdeňka Sojková (SDH Petřvaldík) – velký podíl na 2. místě ve „Starce“, voda ze stroje byla načasovaná luxusně
Veronika Krejčí (SDH Oprechtice) – 15,712 s v Kozmicích, to je prostě mazec (to, že druhý terč nebyl sražen nemusíme zmiňovat) 🙂
Bára Šigutová – kdo útok žen v Metylovicích viděl mi dá za pravdu, že Bára po „cvakačce“ na základně zapla turbo motory a dohnala to skvěle – krásné druhé místo!
Karel Charvát – jeho koncertní vystoupení v Metylovicích bylo dokonalé, kde se hrabe Chodúr či Křováková, to jsou prostě sra*ky. Důkazem toho byly i vydělané penízky, které Kája obdržel a ihned v Metylovicích investoval. Tomu se říká ekonomika. A hlavně svým vystoupením vznesl zpět vítězného ducha do svého hasičského týmu. 5. místo u nás v tak nabité konkurenci je prostě výhra.
„nad 35“ Metylovice – celou soutěž vedli skvělým časem 15,583 s, nakonec skvělé 2. místo (doufám, že to podobně Staré Vsi vrátíte na jiné soutěži) 🙂
výprava PALKOVICE – Michal Bílek, Aleš Vyvial, Radek Rusina, Honza Šigut, Jirka Židek, Libor Rusina a já – po tak náročných dnech, po celodenní dřině na soutěži se mi 7. místo z 28 týmů zdá hodně dobré. Zmínil bych i první terč, který by nám stačil na první místo. Vyhrát to tak v Palkovicích, to by nás už naši „přátelé“, kteří tak mohutně slavili Liborův prostřik, asi ukamenovali. Zmíním i Honzu Bílka, který byl odhodlán startovat, leč únava byla silnější. A samozřejmě, a tu musím napsat velkým písmem, DENISA RYŠKOVÁ, která vydržela čekat na náš útok.
TO JSOU PROSTĚ MÉ HVĚZDY UPLYNULÉHO VÍKENDU.

Ještě bych poděkoval divákům na naši soutěži, byli jste skvělí, bylo super, že Vás bylo MOC. Tak zase za rok.