Nohejbalový turnaj – 28.12.2016

17 Led

I v roce 2016 jsme se zúčastnili nohejbalového turnaje, konkrétně 28.12., dokonce jsme tento turnaj pořádali. A jelikož už mne neurguje jen Michal, ale už i Libor, musím tedy pár řádku o této akci napsat.

Sešlo se nás osm týmů, hráli jsme každý s každým na dva sety, čili k vidění bylo 28 zápasů. Domácí hasiče reprezentovaly tři družstva.
Hasiči = Libor Rusina, Radek Rusina, Jan Izvorský
Hasiči 2 = Jan Šigut, Jirka Ryška, Pavel Koval
RAK = Radim Tomášek, Aleš Vyvial, Kamil Vyvial

Dalším hasičským týmem byli hasiči Dolní Lhoty vedeni Radimem Zdražilem. Ryze nohejbalové týmy byly týmy NOHEJBAL Metylovice a LHOTKA. Další dvě družstva byly čistě fotbalové. STARÁ GARDA a BRATRANCI.

Během turnaje bylo vidět spoustu krásných výměn a vyrovnaných zápasů. Dobře jsme si zahráli, dokonce dorazilo i pár fanoušků. 🙂 Pojďme rovnou k výsledkům:

Na osmém místě skončili borci ze Lhotky, kterým vázla souhra mezi zadáky a smečařem. Dokázali tak uhrát pouze dvě remízy s týmy Bratranců a Starou Gardou.

Na sedmé pozici skončili Bratranci, kterým se povedlo remizovat ve třech utkáních ze sedmi.

Šestá příčka připadla hasičům z Dolní Lhoty. Od první chvíle bylo na klucích vidět,že se trápí s minimalistickými rozměry metylovické Sokolovny, než se rozkoukali, pár zápasu prohráli. Ale nakonec uhráli dvě remízy a jeden zápas vyhráli.

Místo páté za čtyři remízy připadlo fotbalistům s názvem týmu Stará Garda.

Na čtvrtém místě skončili Hasiči 2. Nasbírali 8 bodů za tři výhry a dvě remízy. Vyzdvihl bych hlavně výkon Jirky Ryšky, který vybíral i nemožné balony, čímž držel svůj tým de facto na bedně. Na tu nakonec chyběl jediný bodík.

Devět bodů = 3. místo a na to dosáhl druhý hasičský tým ze tří (mohu-li to tak Radime napsat), tým s názvem RAK. Radim Tomášek dokázal usmečovat čtyři výhry a jednu remízu.

A do třetice domácí hasičský tým, druhé místo pro HASIČE. Prohráli jsme sice jen jedno utkání, ale to bylo to nejdůležitější, protože to bylo utkání s budoucími vítězi. Celoročně jsme se připravovali na tento zápas, s tím že na síti bude Luďa Matera z týmu NOHEJBAL. Tento tým ovšem sehnal místo zraněného Jarka Svolinského náhradu v podobě exkluzivního levonohého smečaře, což pro nás všechny byl neřešitelný problém.

Tímto se dostáváme k zaslouženému vítězi turnaje, k týmu NOHEJBAL. Kluci vyhráli úplně vše, bez jakéhokoliv problému.

Už teď se všichni těšíme na letní turnaj a za rok se určitě sejdeme na dalším vánočním turnaji.

Pro sdh-metylovice.info Jan Izvorský.