Zakončení Moravskoslezské ligy 2015

16 Lis

14.11.2015, Pustkovec – Po letech 2008 a 2012 se letošní zakončení Moravskoslezské ligy konalo potřetí v Pustkovci, kde se pořadatelství opět zhostili svinovští hasiči.

Tělocvična Základní školy Josefa Valčíka v sobotu pojala zhruba 350 hostů, na které čekal čtyřapůlhodinový oficiální program a dle individuální kondice různě dlouhá volná zábava. V prvním bloku svou účastnickou plaketu převzaly naše ženy, po přestávce byli oceněni i naši muži a své bronzové medaile si převzali metylovští veteráni. Ve třetím bloku byly vyhodnoceny ankety All Stars a tři plaketky šly letos i do Metylovic.
Když máte zhlédnout zhruba 36 klipů družstev, říkáte si někdy „Království za vtip a nápad“. Ale na druhou stranu uznávám, že každý má nezpochybnitelné právo se na zakončení prezentovat a v tomhle bych družstva nijak dále neomezoval. Letošním inspiračním zdrojem bych bezpochyby Facebook a staré fotografie z dětství. K povedeným klipům už vcelku tradičně patřily svinovské Otázky Matěje Hlodavce.

Také letos jsem připravil publikaci shrnující výsledky celého ročníku Moravskoslezské ligy, All Stars MSL, Moravskoslezské ligy mladých hasičů a příslušné statistiky.
Ke stažení je ZDE.

Klipy našich družstev připravili Jiří Židek a Radim Tomášek, najdete je zde:
Muži
Ženy
Nad 35 let

Nějakým nedopatřením nebyl na zakončení promítnut klip vlčovických veteránů, tak tady je pro doplnění:
Vlčovice, nad 35 let

Videa z předávání cen při slavnostním galavečeru:
Metylovice, muži
Metylovice, ženy – 1. část
Metylovice, ženy – 2. část
Metylovice, nad 35 let
Metylovská stopa v All Stars

Znělka MSL 2015 I (Martin Rajski)
Znělka MSL 2015 II (Adam Strakoš)
Crazy klip (Martin Nováček)

Moravskoslezskou ligu teď čeká zimní spánek (družstva spíš zimní příprava), jarní valná hromada spojená s volbou pořadatelů a poté už první kolo 14. ročníku.

Pro sdh-metylovice info Michal Bílek.