26. 1. – Hasičský ples v Metylovicích

30 Led

Než se dostanete k obrázkům z našeho hasičského plesu, dovolte mi abych poděkoval všem lidem, kteří na tento ples přišli. DÍKY !!! Bez Vás by to totiž nebylo ono 🙂
Když už jsem u těch návštěvníků – náš ples byl MEZINÁRODNÍ !!! Kromě zástupců našeho družebního sboru z Turzovky jsem na bále viděl i princeznu z Polska. (tímto zdravím Kapucinku, co hraje na náměstí na Katarinku 🙂 ) Nevšiml jsem si, zda-li byla zastoupena i jiná národnost, tak pokud jsem na někoho zapomněl, tak mě omluvte. O co ještě, kdo na plese nebyl, přišel? Když vynechám nealko, alko a pivo, tak určitě o vynikající domácí kuchyně. Kdo ochutnal, ví. A hlavně za babku !!! Na bál se chodí hlavně dobře bavit a tančit. K tanci hrála kapela PREMIER v hlavním sálu, v kinosále pak hudební seskupení říkající si D.A.D.. Bohužel nemůžu hodnotit, protože za barem, kde bylo mé pracovní stanoviště, nebyl na tančení ani poslech čas. To bylo jen „3 x to, 5 x to, 64,- – 65,- dobrý, díky moc“. Ale aby to nebylo jen tak jednoduché, chodila za náma jedna dáma, která ačkoli si objedala CITRUS, vždy se jí zdálo, že to CITRUS není 🙂 Postupně, když naše ruce sledovala, jak ruce kouzelníka někde v šapitó, usoudila, že to CITRUS je ! A taky přišel jeden mladík  reklamovat k baru sněhové řetězy, z kterých se mu udělaly bonbony. 🙂 Na tohle jsme sice odpověď neměli, ale dobře vše dopadlo … Své lehce erotické vystoupení představil Valašský Vojvoda. Parádní kousek. TOMBOLA – bohatá, spravedlivě rozprodaná, ovšem já jsem nevyhrál !!! Tomu říkám nespravedlnost.
Ples byl vynikající, aspoň nám pořadatelům se to tak jevilo. Pevně věřím, že se náš hasičský bál líbil i všem návštěvníkům. Ještě jedna perlička – jednomu tanečníkovi ruply kalhoty. I s tímto se umíme vypořádat. Milan Pečinka ochotně zaběhl domů, vzal troje kalhoty, pásek, šítíčko, a bylo po problému. Na druhý den jsme vše rychle uklidili a poté se odměnili malou hostinou. Tak zase za rok, na tom našem plese.

Fotky najdete ZDE.

3 odpovědi na “26. 1. – Hasičský ples v Metylovicích

  1. Jen doplním a poopravím: ten čipera mi nereklamoval sněhové řetězy, ale startovací kabely 🙂 Kdybych měl náladu a čas, tak bych s ním rozvedl rozhovor. A tady je odkaz na web Valašského vojvodu:
    http://www.valasskyvojvoda.cz

  2. Dovolte mi malé vysvětlení k té fotce mapy na kalhotách – někdo by si mohl myslet, že mám problém s inkontinencí 🙂 Není tomu tak. (Zatím :D) Jsem „pouze“ nemehlo, které si do klína svrhlo tácek se štamprličkama… Ačkoli problém s únikem moči by asi nepřinesl tolik škody a efekt by byl stejný… 🙂

Komentáře nejsou povoleny.