31. 5. Dolní Lištná – článek + videa

31 Kvě

Omlouvám se všem, že článek z Dolní Lištné nepíše Michal, ale ze 42 komentářů u článku z Kozlovic se musel odjet léčit, někam do Tater. 🙂 Proto se musíte smířit s mým brakem.

Po příjezdu do Lištné nás čekalo nemilé překvapení. Skoro čtrnáct nula nula a skoro žádné týmy? No nic, zkouknu startovní listinu a uvidím. A fakt, že jo!!! V rozmezí od prvního do třicátého místa bylo zapsáno cca deset týmů. A proto jsme jeli čtvrtí místo šestého pořadí. První na start se postavili domácí, obohaceni na pravém proudu o našeho Rudu. Ten nechal hostování schválit prvně mě (schváleno), poté zbytek týmu (opět schváleno). Když mu borec tvrdil, že vůbec nejsou sehraní, že mají problém se sejít, jak na soutěž, tak na trénink, vypadalo to, že jim pomůže. Leč Ruda byl pomalý na spoji a lehce přes sekundu prostříkal. 🙂 Na to, že neměli natrénováno, čas na prvním proudu 14,070 byl naprosto úžásný. Kojkovické týmy, muži i ženy odcházeli s neúspěchem. Dvakrát neplatný pokus musel být zklamáním. Guty startující před náma měly taktéž neplatný pokus. Na start jsme se začali připravovat my. Já, potěšen nominací do A týmu, jak Svěrkoš do nároďáku, se cítil do startu naprosto v pohodě. První mou chybou bylo podklouznutí na startovní čáře, další chyba přišla při zakleknutí u terčů. Céčko mě stáhlo dozadu, do boku, nakonec jsem toho hada přepral a terč srazil v čase přes 21 vteřin. Bohužel jsem tím áčkářům zhatil možnost vyhrát, jak je poslední dobou u hostujících členů z béčka zvykem. 🙂 OMLOUVÁM SE!
Další tradicí pomalu a jistě je, že holky jsou lepší jako kluci z ÁČKA. Čas 20,070 byl toho opět důkazem. Při našem odjezdu z této soutěže byly holky na prvním místě, kluci na čtvrtém. Jak to dopadlo se dozvíte později.
Pokud bych měl soutěž nějak zhodnodit, napsal bych, že mi bylo líto pořadatelů. Pro tak malo týmů se snad ani nevyplatí soutěž pořádat. Jinak sluníčko svítilo, pivko za 25,- bylo ucházející a ze všech zúčastněných čišela přátelská nálada. Akorát těm týpkům z Lištné nemuselo vadit mé fanclubácké tričko Vítkovic. 🙂 EASY.

Snahu kluků můžete zhlédnout zde. A holky taktéž zde. 🙂

Komentáře:
Easy:
– Jak se Ti běželo za ÁČKO?
– Docela v pohodě, nebyl jsem vůbec nervózní, všechno proběhlo strašně rychle. Tím, že tam bylo málo týmů, jsme šli hned na start. Mrzí mě, že jsem nezaklekl dříve a tím to klukům zkazil. Chtěl jsem být co nejvíce u terčů a to byla chyba. Bohužel.

Celkové pořadí, kategorie MUŽI:
pořadí – družstvo – levý terč – pravý terč – výsledný čas

1. Písečná 14,367 – 14,915 – 14,915
2. Dolní Lištná A – 14,071 – 15,301 – 15,301
3. Dolní Lištná B – 19,237 – 18,372 – 19,237
4. Oldřichovice – 20,389 – 20,197 – 20,389
5. Nýdek – 20,632 – 20,990 – 20,990
6. Metylovice – 21,421 – 14,922 – 21,421
7. Karpentná – 26,031 – 26,625 – 26,625
8. Hrádek – 21,694 – 32,482 – 32,482
9. Guty – neplatný pokus
10. Kojkovice – neplatný pokus

Celkové pořadí, kategorie ŽENY:
pořadí – družstvo – levý terč – pravý terč – výsledný čas
1. Metylovice – 19,118 – 20,071 – 20,071

2. Kojkovice – neplatný pokus

Soupiska:
post – muži – ženy

koš – Vladimír Konvička – Gabriela Ryšková
savice – Vladimír Bílek – Anna Bílková
stroj – Jiří Ryška – Pavla Rusinová
béčka – Jan Šigut – Denisa Ryšková
rozdělovač – Radomír Rusina – Denisa Bílková
levý proud – Jan Izvorský – Jana Biskupová
pravý proud – Rudolf Mališ – Zuzana Bílková

19 odpovědí na “31. 5. Dolní Lištná – článek + videa

  1. Tuhle sobotu se konala soutěž i v Dražkovcích u Martina. Jakmile jsem se to dověděl, dostal jsem menší tik 🙂 Ale článek nakonec nebude, přece jen jsme šli zdolávat Martinské hole…

  2. Myslíte, že by se dalo zvřejnit, kdo patří k Misa-Fan, nebo je to anonymní klub? Děkuju.

  3. Ono je to anonymní a odhalení se zatím nechystá. Zeptal jsem se zatim 4 a pro byl jenom jeden. 🙁 Možná na to někdo příjde sám.

  4. Já jsem si to myslel. Rýpat umí každý, ale podepsat se pod svůj příspěvek už je problém. Asi Vím odkud jste a vůbec mě nepřekvapuje vaše ubohost.

  5. Jaképak rýpání a ubohost. Vždyť je to pravda. Kdo má u vás nejlepší sestřiky? …AHA

  6. Jo jo, je to tak. Konkurence byla velmi silná. A Easy v podstatě třetinu požárního útoku strávil stříkáním na terč…

  7. To se tak tobře čte … 🙂 děkuji kámoši … A propo, chtěl jsem čtrnáctku, což je násobek sedmi, no a jednadvacítka je hned další v pořadí 🙂 🙂

  8. To Easy: Až přestaněš pomlouvat slušné lidi a říkat o nich, že někam posilaji slečny tak o tom pouvažujem.

    To Ruda: zaber a budes mit fanclub.

  9. Misa-Fan: já nikoho nepomlouval, já se jenom toho borečka zeptal jestli to je pravda! Dle jeho reakce vím, že ANO! Nějaké vymlouvámí, že chodím do kostela, tak neumím říct sprosté slovo, na to nevěřím. Já taky chodím do ČEZ ARÉNY (a je to pro mě jak pro Tebe kostel) a klidně řeknu pane Bože atd. Ale to už je fuk, borec se omluvil, potom co napsal někdo ze Skalice, že to taky slyšel, nastalo tu ticho. A kdo mlčí souhlasí. 🙂

    A pokud by měl můj fanclub takové členy, jako byl ten dotyčný, kteří se neumí chovat k něžnému pohlaví, tak to raději fanclub nechci.

Komentáře nejsou povoleny.