Jana Juřicová – 60 let

17 Čvc

18. 7. 1948 se narodil jeden z nejúžasnějších človíčků, které znám. Je pro mne ctí, že mohu vykřičet do světa, že právě 18. 7. 2008 slaví paní Jana Juřicová své šedesáté narozeniny. G R A T U L U J E M E !!!

Kdo paní Janu zná, ví že pochází z 5 sourozenců, přičemž ti ostatní jsou chlapi. Má dvě děti – Luďka a Radku a čtyři vnoučata – Markétku, Terezku, Adámka a Ondráška. Vaří nejlepší guláš na světě a je skvělou tanečnicí. (nejen na stole) 🙂

Jak to bude vypadat na její oslavě, můžete vidět níže. 🙂

6 odpovědí na “Jana Juřicová – 60 let

  1. Všechno nejlepší, paní starostová! 🙂 Tímto vyzývám všechny, kdo kdy ochutnali gulajš paní Jany, aby se neprodleně připojili s gratulací. 🙂 Paní Jana si to určitě zaslouží…

  2. Nemůžu se nepřidat, protože guláš jsem na soutěži měl a kdybych neměl potápěčské brýle, tak bych si jazykem oko vypíchl. 🙂 A POZOR – to nejsem gulášový typ !!! Všechno nejlepší, a hlavně stále tak nakažlivě výbornou náladu … .)

  3. Za celou velitelovu rodinu se připojuji ke gratulacím. Hlavně hodně zdraví, dobrého guláše a skvělých zájezdů 🙂

  4. My vám taky přejeme hodně štestíčka, zdravíčka a ať vám to tak dále dobře vaří. BÍLCI Z VRCHOVINY

  5. Také my se připojujem, vše již bylo napsáno, takže hlavně do dalších let přejeme pevné zdravíčko, hodně radosti z vnoučat a stálý úsměv na rtech. KOVALOVI – alias KOVALÍCI :-))

  6. také se připojuji ke gratulaci, hlavně hodně zdravíčka,vše ostatní jde ukrást ;))))))))

Komentáře nejsou povoleny.