12 odpovědí na “POZVÁNKA NA SOBOTU

  1. Kua 3 dny jsem nebyl na netu,a v každém článku je slovo Hans. trochu mě to deprimuje, marné. Spoje jsem chtěl dát dneska, ale dřeli jsme na sobotní match. A před soutěží už nebudu nikdy chlastat 12ctku, slibuju…. jo a propo, nepiš mě HANS ALE HANZ díííííík… 🙂 🙂

  2. Rudo Ti jeblo ? To je ten týpek, co jsi říkal, že bude na Coloursech a že ho musíme vidět?

  3. Včera v podvečer proběhl trénink, simulovali jsme již přímo zápas. Týmy jsme určili – OBRANA proti ÚTOKU, obrana vyhrála, což je dobré znamení pro zítřek.
    Přístup všech hráčů mě fascinoval, některé své myšlenky o sestavě se mi potvrdili, zatím jsem se v nikom nemýlil. Svým výkonem mě překvapil David a Kondes.

    Vykrystalozovala se i trochu sestava, je tam pár změn.

    David Pavelek se posune do zálohy, Aleš Vyvial vyztuží obranu.

    Díky světové krizi (peněz není nazbyt) jsme si nemohli dovolit dva brankáře, proto jsme Libora Olbricha pustili na hostování. Taktéž Tomáš Šigut neposílí naše řady. Otazník visí i nad startem Pavlíka Halaty, nejde se mu dovolat, tak uvidíme, zda-li dorazí, pevně věřím, že ano.

    Aktualizovaná sestava na zápas HASIČI – STAŘÍ PÁNI:

    BRANKÁŘ: Luděk Juřica

    OBRANA: Vladimír Konvička, Radek Rusina, Aleš Velička, Milan Pečinka, Alexandr Pyšík, Aleš Vyvial, Jan Izvorský

    ZÁLOHA: Jan Bílek, Jan Šigut, Libor Rusina, Martin Koliba, Martin Březina, David Pavelek

    ÚTOK: Michal Bílek, Rudolf Mališ, Pavel Koval, Pavel Halata

  4. Už za 24 hodin vypukne nejočekávanější fotbalový zápas roku! (A nebude se hrát na africkém kontinentu…) 🙂

  5. Myslím, že u nás je aktuálně větší vedro než v Jižní Africe. Že máme tak kvalitní obranu, je dobrá zpráva pro útočníky – když nic nedostanem, nic nemusíme dohánět a plichta 0:0 je krásný výsledek, jak slyšíme často ve fotbalových televizních přenosech 😀

  6. Tak tyhle kejkle si může dovolit akorát tak Libor Rusina, Martin Koliba a možná snad Lionel Messi našeho týmu – Kovalík (z nastíněné sestavy vyplývá, že bude jediný tvořivý útočník…).

Komentáře nejsou povoleny.