HASIČI METYLOVICE – STAŘÍ PÁNI METYLOVICE 1:0

15 Čvn

Tak už máme dlouho očekávaný fotbálek za sebou. Kdo v sobotu na metylovickém fotbalovém hřišti byl, může potvrdit, že šlo hlavně o zábavu, ale samozřejmě nejdůležitější bylo vyhrát.
Před zápasem jste mohli shlédnout vystoupení hasičkých roztleskávaček. Video našich cheerleaders, které natočila Krista (mimochodem je zaznamenán celý zápas) již bylo více než 30 x stáhnuto z videogalerie, a to za pouhých 24 hodin.
O skvělou atmosféru se postaral „kotel“ hasičských fanoušků, který neustále skandoval, nejčastěji jméno našeho brankáře – Ludě Juřici. (dokonce zaznělo, že je BŮH, a já musím souhlasit) Díky němu jsme nedostali ani jeden gól, svými robinsonádami přiváděl zkušené střelce k šílenství. A když se k tomu přidá fakt, že jsme dokázali prostřelit brankáře starých pánů (všem dobře známý Michal Svoboda – 30 let !!!, (hranice pro start za staré pány byla stanovena na 35 let)) vznikl z toho báječný výsledek 1:0 pro hasiče.

Musím ale podotknout, že jsme to neměli jednoduché, de facto jsme celý zápas byli pod tlakem, kdy byl znát rozdíl mezi oběma celky. Staří páni si prostě balon uměli krásně přihrávat, kombinovali, ale přes zeď jménem Luďa Juřica míč nepropasírovali.

Řekli jsme si, že by se mohl tento zápas hrát každý rok. (od posledního zápasu už uplynulo několik let) Nicméně výsledek 1:0 pro hasiče irituje doteď některé protihráče, takže to vypadá, že odveta se bude hrát již letos na podzim. Tak uvidíme, určitě zase rádi vyhrajeme. 🙂

10 odpovědí na “HASIČI METYLOVICE – STAŘÍ PÁNI METYLOVICE 1:0

  1. Když už tam může být Ruda a Martin, proč ne naše roztleskávačky 🙂 Ale moc moc moc Vám to šlo. co takhle to dělat před každým metylovickým hasičským útokem?

  2. Jen pod podmínkou, že vy kluci nacvičíte něco podobného a budete to dělat před každým ženským útokem! 😉 To už bych tu přihlášku asi vážně podepsala… 😀

  3. tak jo Easy jdem do toho,doufam že nás v tom nenecháte a někdo se přidáte 🙂

Komentáře nejsou povoleny.