Metylovice – Bílovec 1:2

6 Kvě

V neděli 3. 5. 2009 sehráli na domácím hřišti muži Metylovic fotbalový zápas s hráči Bílovce.

Výkop byl v 16:30, přišel jsem s Liborem přesně na začátek. Nástup, hvizd rozhodčího a už to jelo. Aktivity se ujali hosté. Říkal jsem si, že musím vyzkoušet novinku na našem hřišti a tou je „novinová budka“. Samozřejmě se tam prodávají jiné věci než denní tisk. Objednám si jedno točené a ejhle. Pátá minuta zápasu, nedůrazný odkop v našem pokutovém území a už prohráváme o gól. Tož, první lok je na žal. Usednu na tribunu a sleduji trápení Metylovic. Ale těší mě, že je to přece jen o něco lepší než ve středu ve Fryčovicích. Sestava byla oproti středečnímu matchi odlišná:
Přeček, Smilovský P., Drastich, Halata D. (46.min Bražina), Němec J., Kulhánek, Halata L., Urbančík (58.min Závodný), Biolek (61. min Fulnek), Rypka, Platoš.
Po půl hodině hry se řítil hostující útočník sám na naši branku, naštěstí trefil jen tyč. Napadá mě, že za chvíli bude poločas, nechce se mi stát frontu na zlatavý mok. Jdu tedy navštívit kouzelnou budku, zvlášť když po celou dobu mohu sledovat hru. Obdržím svůj požadavek a nestačím se divit. Chyba na středu obrany a už prohráváme o dva góly. Ta budka je nejspíš z Bílovce, jinak to nechápu. Po zbytek zápasu už pro jistotu do PEENESKY nejdu. (tolik lákadel – párek v rohlíku, krkovička, hot-dog, prostě AMERIKA v Metylovicích)
Druhý poločas. Do hry se zapojuje první ze tři mladíků, kteří okupují střídačku – Adam Bražina. Metylovice se osmělují, v 54. minutě vysílají hlavičkou míč směrem na hostující branku, ovšem málo nebezpečně. To o tři minuty později to už vypadlo lépe. Z obrany rychle vybíhá s balonem na noze Pája Smilovský, křížným centrem nachází Adama Bražinu, ten dá hlavou míč napravo na Platoše a po krásné kličce dáváme branku. 1-2 je příznivý stav, doufám, že to kluci vyrovnají. Každopádně po tomto gólu ožili a začali být na hřišti dominantnější. A když se k tomu přidalo dravé mládí (58.min Závodný a 61.min Fulnek) bylo se na co dívat. V minutě 77. už to málem bylo 2-2, bohužel hostující brankář vytáhl vynikající zákrok. Konec zápasu se odehrával před hostující bránou, ale bohužel, do ní už se míč nezakutálel. ŠKODA.

Jedna odpověď na „Metylovice – Bílovec 1:2“

Komentáře nejsou povoleny.